Vanzo sprl/bvba

VANZO is sinds 1990 verdeler in de Benelux van onderdelen voor persgereedschappen van zeer hoge kwaliteit. Onze partners met wereldfaam staan aan de top van de technologische innovatie.

dayton

Dayton Progress is wereldleider in het maken van ponsen en snijbussen. Een groot gamma voor het snijden, dieptrekken en plooien, alsook de meeste specifieke aanvragen zijn standard uitvoeringen, een onberispelijke kwaliteit, een keuze van staalsoorten A2, D2, M2, PS en PS4 uit voorraad, een variante van coating die voldoening geeft voor iedere specifieke toepassing, een competente technische bijstand, maken dat Dayton een gewaardeerde partner is over heel de wereld.

dayton

Dayton Progress France is fabrikant van ponsen volgens de norm DIN en van geleidingselementen volgens de norm AFNOR.

specialsprings

Special Springs is fabrikant van drukveren voor de persindustrie volgens de normen ISO 10243, US-NAAMS en JIS B5012. Special Springs is ook fabrikant van gasdrukveren. Zij hebben het Lifeplus Concept ontwikkeld. De OSAS, USAS, OPAS en de SKUDO zijn nieuwe veiligheidsvoorzieningen die de veiligheid maar ook de levensduur verbeteren.

iem

IEM maakt sinds vele jaren geleidingselementen volgens de normen ISO, NAAMS en VDI. Ook voor op maat gemaakte producten kan U bij hen terecht. Zij leveren hoge kwaliteitsproducten en innovatieve technologieën. IEM is de naam voor betrouwbare oplossingen.

aem

A.E.M. maakt elastomeer en polyurethaan componenten die toepassingen vinden in de matrijs en plooigereedschappen, maar ook andere toepassingen zoals het verminderen van de trillingen in persen of het verminderen van lawaai in afbraamtrommels.

omcr

OMCR biedt een grote variëteit aan van producten volgens de normen van de auto industrie. De hef-en glij-elementen, de bussen, zuilen, platen enz. worden gemaakt volgens AFNOR, DIN, NAAMS en VDI normen met hoge kwaliteit materialen en strikte inspecties.

zecha

De sterkte van Zecha ligt in de symmetrische rotatie en de profiel geslepen hardmetalen werktuigen met filigraan vormen en een minimum toleranties: concentriciteit van <1 µm worden gehaald zowel bij serie productie als bij de tools volgens tekening.

zecha

Zecha ontwikkelt en vervaardigt precisie snijgereedschappen die gebruikt worden in de vlieg- en auto industrie, de draai technologie, machine industrie, de tand technologie, de implantologie, medische technologie, horloge en juwelen industrie.

syndal

Tecnomatic vervaardigd de nodige apparatuur voor transferten voor de bevoorrading van persen, op- en afrollers van 150 tot 10 000 kg voor draad tot 1200 mm breed, enkel of dubbel, bandvlakkers met 9 tot 13 rollen tot 1200 mm breed met traditionele en/of numerieke besturing, elektronische slagregeling met rollen voor een nauwkeurigheid van 0.01 mm, elektronische techno transfer 2 of 3 assen, specifiek aangewezen bij meervoudige stamp toepassingen.

vanzo

Geleidingselementen ISO

Nieuws